Qui és la Isidreta?

D’on venim?

La Isidreta Ràdio neix al Casal de Ca l’Isidret. Aquest casal és un equipament situat entre els barris del Poblenou, el Besòs, el Maresme, Sant Martí, La Verneda i La Pau, inaugurat tot just fa un any i que pretén dinamitzar el veïnat del voltant a través d’activitats, tallers, actes i propostes en les que veïnes i veïns han de tenir-hi molt a dir.
El casal és un projecte intergeneracional, hi podreu trobar activitats per totes les edats, col·lectius i gustos diversos. El Casal de Ca l’Isidret és un espai on veïns i veïnes de totes les edats poden disfrutar de gran diversitat d’activitats.

Per què La Isidreta Ràdio?

El nostre nom prové de l’origen dels nostres locals. L’any 1844 l’espai on es troba la ràdio, que fins llavors eren prats, es va transformar en Ca l’Isidret, una fàbrica industrial dedicada al blanqueig, tint i estampació de peces de roba que funcionava amb una màquina de vapor importada d’Anglaterra.

D’aquesta forma seguim mantenint el vincle amb Ca l’Isidret i, alhora, honorem els inicis del districte. La ràdio manté l’origen obrer dels barris de Sant Martí i és propera a la ideologia i la filosofia dels veïns i veïnes.

El nom de La Isidreta distingeix la ràdio de la resta de l’espai però, a la vegada, manté un nexe comú. La Isidreta, per tant, és la nostra ràdio, la ràdio dels veïns i veïnes de Sant Martí, de Ca l’Isidret…