Freqüència Immodulada

FREQÜÉNCIA IMMODULADA és un programa setmanal que va començar el 15 de Novembre de 2019, a “La Isidreta Ràdio” i en el que tenim com a únic objectiu, gaudir d’una de les coses que més ens agrada; fer ràdio. I sobre tot, que els nostres “escuchantes” (gràcies Pepa Fernández) gaudeixin escoltant-nos.

FREQÜÈNCIA IMMODULADA és un programa “magazine” en constant evolució humana i de continguts i obert a tothom. Donem contingut a la cultura, la música, el teatre, el cinema, la TV, els records, les preguntes amb resposta, la cultura oriental i el budisme, les entrevistes i qualsevol tema d’actualitat.

Pel programa han passat grans col.laboradors, com el Dr. Pardo i les seves “Històries Pardianes” o la Marga Loriente i el seu art innegable.

Actualment, l’equip del programa está format pel seu fundador i presentador/conductor del programa, en Xavi, que a més a més presenta la secciò “el Bagul dels Records“: en Carlos, que hi participa en el programa a nivell general i és l’encarregat de respondre a les preguntes dels oients a la seva secció “Pide por esa Boca“; i el Boquerón Sensei (en Jose Félix) que cada setmana des de Málaga, ens dona unes “Píndoles“, que ens ajuden a viure millor.

I també hi colaboren la Codés Fernàndez, que ens parla de películes i de les seves bandes sonores a “Música i Acció“; i també la Charo Baeza, que des del seu “Pont Aeri” ens fa el seu comentari des de Madrid sobre la actualitat política i cultural… i molt més. Sempre canviant, per tal de seguir sent els mateixos… Podreu sentir els programes en “podcast” en aquesta web de “La Isidreta Ràdio” i directament a SPOTIFY e IVOOX (freqüència immodulada). I seguir-nos a INSTAGRAM (frequencia_immodulada) i YOUTUBE.

e-mail: frequenciaimmodulada@gmail.com

Vine a veure’ns i a compartir amb nosaltres moments de ràdio. Som al carrer Josep Pla 174. casal Ca l’Isidret

FREQÜÈNCIA IMMODULADA, la ràdio és vida! Viu-la amb nosaltres!