Celebració de Sant Jordi 2022

Llibres, roses i ràdio: combinació perfecta per celebrar un Sant Jordi ben especial. Això és el que va proposar la Isidreta Ràdio per celebrar la Diada de Sant Jordi. L’activitat central va ser una tertúlia literària conduïda per les periodistes Conxi Far i Fàtima Ortí i amb la col·laboració de l’escriptor Guillem Nicolàs Larruy i el comentarista i editor Xavier Colomer. 

El tema de la tertúlia és el procés d’escriptura d’un llibre, però també hem parlat d’altres històries personals molt sorprenents que tenen com a protagonista en Federico Garcia Lorca. No t’ho perdis i fes clic a la caixeta següent:

Per la seva banda, el programa Xerrades de la Conxi Far va preparar també altres entrevistes per a complementar la jornada literària i radiofònica. Als enllaços següents les trobaràs totes.

El programa literari per excel·lència, La Isidreta Entre Letras de la Núria Riera, no va ser menys en aquesta celebració i també va preparar un programa especial sobre Sant Jordi i els Jocs Florals. Escolta’l a continuació:

Igual que la Conxi Far i la Núria Riera, la Júlia Lopez va tirar endavant un programa especial del seu Sant Martí amb veu de dona el qual va estar ple de literatura, escriptura i dones. A la capsa de sota el podràs recuperar.