Pòdcast Aules d’Acollida

Els alumnes de les aules d’acollida de les escoles Voramar, Sant Gabriel, Escolàpies de St. Martí, Bogatell, La Farigola del Clot, Poblenou, Sagrat Cor, Adela de Trenquellón, Concepció Arenal, Fluvià, Jesuïtes del Clot i l’Institut Infanta Isabel han participat en una matinal de ràdio a La Isidreta Ràdio.

La matinal de ràdio és el producte final d’un treball que han estat preparant a les seves classes conjuntament amb les seves mestres i professors de l’Aula d’Acollida. Aquesta activitat fomenta l’oralitat per l’aprenentatge de la llengua catalana amb l’alumnat nouvingut. Els alumnes han estat preparant recomanacions dels seus menjars típics i dels llocs turístics dels seus països d’origen. Esperem que us agradi!

Podeu escoltar aquí el programa: https://go.ivoox.com/rf/130176758

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *