Celebrem les Festes de la Verneda amb Ca l’Isidret

Hem celebrat al Casal Ca l’Isidret la “Festa Major de la Verneda Sant Martí”. Nosaltres hem tret la ràdio al carrer però des del Casal s’han organitzat molts altres actes. Tots a l’exterior del Casal, al camí de Ca L’Isidret.

Des de la ràdio no ens ho hem volgut perdre i hem participat a través de l’equip del programa Freqüència Immodulada, un dels més veterans de l’emissora, el primer programa del qual es va emetre el 15 de novembre de 2019. Quatre dels seus components (Julia, Carlos , Albert i Xavi) es van encarregar de realitzar el programa en viu, la primera part del qual van dedicar a entrevistar persones que es troben desenvolupant i participant a diversos projectes socials al Casal. I la segona part la van dedicar a fer el programa “convencional”.

Tot això, amenitzat amb música festiva seleccionada per a l’esdeveniment i amb els comentaris diversos per part de l’equip del programa, sobre els actes que se celebrarien en directe una estona més tard. Per exemple, hi va haver un espectacle de màgia i balls de diversos tipus, així com altres espectacles i la presència de diverses parades d’Entitats diverses participants a les festes.

Tot plegat, coronat amb una magnífica botifarrada preparada per Celsa, l’encarregada del Bar del Casal i amb l’assistència de públic de totes les edats, que va poder veure, escoltar i participar de la nostra presència a la Festa, amb un programa de ràdio, el “Freqüència Immodulada” que és simplement això: ràdio, sense conservants ni colorants. Les persones que es van acostar a la ràdio, van poder veure com es fa un programa de ràdio en directe, com el Freqüència Immodulada.

Agrair als dinamitzadors del Casal, especialment al Jordi i al Xevi la seva implicació i ajuda per tal que aquesta emissió es pogués dur a terme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *