Quinta temporada del “Freqüència Immodulada”

El “Freqüència Immodulada”, comença la cinquena temporada amb la base de les quatre anteriors, però sempre en constant renovació. I amb molta il·lusió per fer ràdio, un any més a La Isidreta, des que vàrem començar un 15 de novembre de 2019.

El programa continuarà tenint la base de l’equip de sempre, amb el Xavi Miras com a responsable i conductor del programa. Però no seria el mateix si no tingués al costat un gran equip, amb Carlos, Félix (Boquerón Sensei) o la participació d’en Xevi explicant les activitats del Casal, que tenen un racó dins; i amb les incorporacions de l’any passat de Julia (Betty), Albert, així com Codés i Charo, aportant tothom un valor afegit molt important.

Tenim seccions de tota mena: teatre, entrevistes, música, cinema, curiositats, preguntes i respostes, misteri, records de ràdio i TV, política, cuina, humor, esport, activitats del Casal, participació, actualitat, budisme… No està malament, oi?

I a banda de modificacions i les renovacions constants que ens caracteritzen, aquest any incorporem “càpsules” periòdiques de poesia, a través del poeta i escriptor català Aleix Ferrater, “reivindicacions” humorístiques de la mà de Rafa Julián o receptes de cuina amb l’Araceli. I no parem!

Recordeu que som un programa obert a tots els oients. Podeu venir a visitar-nos quan vulgueu, exposar les vostres idees i fins i tot tenir el vostre “minut de glòria” en aquest món tan fantàstic de la ràdio. Tot això, sense oblidar el nostre vídeo setmanal que es publica cada setmana a la pàgina d’Instagram del programa (frequencia_immodulada) i que resumeix en imatges i en clau irònica, part del seu contingut.

Potser no som els millors, però és agrada la ràdio. Per tant, et recomanem que ens provis. Som addictius, sense conservants ni colorants, ja que som diferents, som només un programa de ràdio. La nostra imatge és la nostra paraula

Contacta amb nosaltres a través del nostre correu electrònic:
frequenciaimmodulada@gmail.com, a través del WhatsApp del Casal Ca l’Isidret 623 46 34 52. O visitant’ns els divendres a la ràdio, quan enregistrem el programa. Som al carrer Josep Pla 174, de Barcelona, al Casal Ca l’Isidret

Estem en marxa des del 22 de setembre. Per tant, us esperem a tothom. Perquè som “Freqüència Immodulada”. Perquè la ràdio cal viure-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *