Es couen nous projectes a La Isidreta Ràdio!

Cada dos mesos els voluntaris que conformem la Isidreta Ràdio ens ajuntem en assamblea per fer balanç de com està funcionant tot i comencem a pensar en nous projectes per tirar endavant.

En aquesta ocasió hem comptat amb la participació del Xavi del Freqüència Immodulada, del Mohamed que està engenant un podcast de literatura, l’Òscar d’En Directo, el Jordi que ens està preparant diverses opcions de participació en l’àmbit de la salut i la Conxi del programa Xerrades.

Amb tots hem proposat nous formats per commemorar dies destacats al calendari com el 13 de febrer, dia mundial de la ràdio o el 8 de març, dia internacional de la dona. Estigueu atents que ben aviat hi haurà notícies!

Si vols participar al projecte de la Isidreta Ràdio, només cal que ens contactis pel formulari de la web, per missatge a l’Instagram o a través del correu electrònic: laisidretaradio@gmail.com. També pots demanar informació i contacte a la recepció del Casal Ca l’Isidret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *