Imatge d'@bcn_santmarti

Salut, art, clima i veïnatge unit en un grafiti a la Verneda i la Pau

El 26 de novembre es va pintar un mural participatiu al barri de la Verneda i la Pau sobre l’Emergència Climàtica. Concretament el mural comunitari està llueix a les parets de la Rambla Guipúscoa 157-159, a l’alçada de la sortida del metro de La Pau.

L’activitat, oberta a veïns i veïnes de totes les edats, era l’acte de cloenda d’una intervenció d’acció comunitària d’art urbà i salut que s’ha dut a terme en el marc del programa Barcelona Salut als Barris. En total, van ser 10 tallers sobre l’art del grafit liderades per dues persones professionals. Una acció, desenvolupada per la taula de salut comunitària de la Verneda i la Pau, amb l’objectiu millorar el benestar emocional i la cohesió social al territori.

Vídeo del mural acabat de pintar. Imatges cedides per l’organització.

A més, la jornada s’emmarca en el pla Cuidem Barcelona, que promou el civisme i el respecte a l’espai públic compartit a través d’accions cíviques comunitàries i que fomenta la corresponsabilitat en la seva cura i manteniment.

En el projecte han participat diverses entitats i institucions: l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), l’Àrea d’Ecologia Urbana, l’Associació Cultural Block Party, l’Associació Sant Martí Esports, Bluespace, el Casal de Gent Gran de la Verneda Alta, el Districte de Sant Martí, Dinamització Espai Via Trajana i el Projecte Concilia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *