3r Aniversari de FREQÜÈNCIA IMMODULADA

Divendres 25 de novembre el programa de La Isidreta Ràdio, “FREQÜÈNCIA IMMODULADA” va celebrar el seu 3r Aniversari (programa 4×09 – núm. 108).

El programa conduït per Xavi Miras, va tenir la participació de la periodista Pepa Fernández, directora del “No es un día Cualquiera”, el magazín dels caps de setmana de RNE, que va voler ser part de la història del programa en aquesta celebració. Amb la Pepa, vàrem parlar de la ràdio i del meravellós que és aquest mitjà per comunicar-nos amb la gent.

Hem tingut les seccions habituals del programa “Pide por esa Boca“, on el Carlos respon les preguntes i dubtes dels nostres oients com d’on ve l’expressiò “fer coses al voleo” o saber si “la siesta és un invent espanyol”. El José Félix ens explica a través de les “Píndoles del Boqueròn Sensei” històries relacionades amb el budisme i curiositats sobre el Japó. Avui ens ha parlat d’una celebració natural que passa a la tardor al Japó, el “Koyo” o “Momiiji”, quan les fulles de l’arc mostren un color espectacular que tothom gaudeix, passejant i fent fotografies.

La Codés ens ha recordat avui, a través de la secció “Música i Acció“, la pel·lícula “El Guardaespaldas” i la seva banda sonora; i hem agafat el “Pont Aeri” amb la Charo, en connexió en directe amb Madrid, per tal de saber com va anar la manifestació a Madrid contra la política sanitària d’Ayuso.

I hem tornat a sentir l’acudit digital de la Laia, la Karina i les seves reflexions al seu Instagram, les reflexions de la Consuelo i la Petició Musical de cada setmana… i molt més! La gran Lloll Bertran també ha participat en el programa amb el seu “toc” particular. I hem tingut la presència a l’estudi de la Julia, la Manoli i l’Albert … I de la nostra mascota del programa, el Coco!

Ens pots escoltar a través de la web de La Isidreta Ràdio, Ivoox i Spotify.
FREQÜÈNCIA IMMODULADA“, un programa de ràdio natural, sense conservants ni colorants!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *