TORNA EL FESTIVAL DonaCrea-CreaMujer

Després de la bona acollida del festival al 2021, on les obres programades varen omplir de reflexions, riures, i complicitats el teatre del Centre Cívic Besòs.
La 3a Mostra del Festival Dona Crea-Crea Mujer torna aquest mes desembre, formant part de la programació teatral de Barcelona, i continua presentant les estrenes en el teatre del Centre Cívic Besòs. Seran els divendres dies 2, 16 i 30 de desembre a les 19,30 h / Rambla Prim, 87 de Barcelona i el 9 de desembre a les instal·lacions del Laboratori Jessica Walker a les 20 h. / Passatge Sant Antoni Abat, 6 de Barcelona

Fent una reflexió sobra la marginació de sexes.

La novetat d’aquesta edició del Festival és que s’ha arribat a un acord de col·laboració amb “El Laboratori escola d’expressió corporal dramàtica”. Dirigida per Jessica Walker, i presenta LORCA, Homenatge a Federico Garcia Lorca, de la Companyia Laboratori Teatre. Serà una gratificant simbiosi realitzada pel laboratori escola de Jessica Walker. I es presentarà  a les instal·lacions del Laboratori, el dia 9 de desembre a les 20 h.

Una altra novetat d’aquesta edició és que es presenta  “MI VACÍO Y YO” pel·lícula que ens parla de la transició de Raphaëlle Pérez. El dia 30 de desembre a les 19,30 h, C.C. Besòs

Entre les novetats també destaca l’estrena a Barcelona de “MENINA soy una puta obra de Velázquez”El dia 16 de desembre a les 19,30 h, C.C. Besòs

I per a arrodonir el festival s’harmonitzarà amb “UNOVERSOUND” on Leo Aguilar ens inundarà amb la música de les esferes i els planetes, entre el Silenci i la Vibració, tocant un concert de Gongs, que estarà amenitzat amb la dansa acrobàtica de la ballarina Emilia Marxen. El dia 2 de desembre 19,30 h, C.C. Besòs

https://www.donacrea-creamujer.eu/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *