Recull dels nous programes a la Isidreta

Aquest 2024 ha començat fort i ja tenim tres programes nous a la graella de programació de la Isidreta Ràdio. Us en fem cinc cèntims perquè no perdeu detall.

EN CLAU FEMENINA

És un pòdcast amb una mirada profunda i inspiradora al món emprenedor femení a Catalunya. Presentat per Maria Losada, cap de comunicació de Dones pel futur té un enfocament centrat a entrevistar dones emprenedores, directives i empresàries, el programa ofereix una plataforma única per explorar les seves apassionants històries d’èxit i les dificultats superades al llarg de les seves trajectòries professionals. 

UNA VOZ AL MUNDO

És un programa socio-cultural i d’expressió artística presentat per l’Enric i l’Eva. És també un espai de difusió en què les persones convidades poden expressar i compartir les seves experiències, els seus coneixements diaris o les seves inquietuds per denunciar la violència institucional o personal.

EL CULTIVO DE LA CERTEZA

Un programa de radio sobre saviesa, espiritualitat i autoconeixement. Reflexions breus, de menys de 10 minuts, en que la presentadora, Eva Jover, parla de com la saviesa antiga ens pot donar respostes davant dels obstacles de la vida diària.

Ens fa molta il·lusió seguir donant veu als veïns i veïnes i a entitats o centres formatius que volen compartir amb nosaltres la passió per la ràdio, així que si tens ganes de participar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Pots fer-ho a través de l’espai de la web “Contacte”, amb un missatge de correu electrònic a laisidretaradio@gmail.com o demanant informació a la recepció del Casal Ca l’Isidret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *