Convocatòria oberta dels premis Rosa Maria Garriga a l’emprenedoria femenina

L’associació Dones pel Futur, que tot just aquest mes de gener ha estrenat pòdcast a la Isidreta Ràdio, ha obert la convocatòria per a la quarta edició dels Premis Rosa Maria Garriga a l’Emprenedoria Femenina. De fet, al pòdcast “En Clau Femenina” hi trobaràs entrevistes a algunes guanyadores de l’edició anterior dels guardons. Aquests premis busquen reconèixer i destacar l’esforç d’emprenedores, autònomes i empresàries a Catalunya, brindant-los una plataforma per a compartir els seus assoliments i fomentar la igualtat d’oportunitats en el món empresarial.

Així doncs, els Premis Rosa Maria Garriga honren la trajectòria i el llegat de Rosa Maria Garriga, destacada defensora dels drets de les dones i referent en la lluita contra la violència de gènere. La convocatòria estarà oberta fins al 17 de febrer de 2024 i convida a dones emprenedores a postular-se en diverses categories, des d’iniciatives innovadores fins a projectes sostenibles i digitalitzadors. Clicant aquí podeu fer la vostra inscripció.

Aquí us deixem les diferents categories de premis:
● Millor Iniciativa i Creativitat
● Millor Trajectòria Professional
● Implementació en el Territori
● Millor Iniciativa de Sostenibilitat
● Implementació d’un Projecte Digitalitzador
● Premi Especial Empresa

Des de la Isidreta us animem a presentar la vostra candidatura i també a escoltar el pòdcast de “En clau femenina” que des de Dones pel Futur i amb la coordinació de la Maria Losada estan preparant amb molta il·lusicó. Us els anirem compartint cada setmana, ara però feu clic al play i gaudiu dels primers episodis de “En Clau Femenina“!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *