El Converses de barri, a tope!

Aquest any ha tornat amb força Converses de barri de la mà de la psicòloga transfeminista Sandra de la Fuente. Un espai participatiu de reflexió i debat en què construir coneixement plegades des de l’experiència pròpia d’acord a la qotidianeitat, ja que el coneixement no neix de l’acadèmia.
Aquesta temporada hem gravat tres capítols que ja podeu escoltar a les diverses plataformes.

En el primer capítol conversem amb la Sheila d’Stop Violències Andorra sobre la despenalització de l’avortament al Principat d’Andorra i totes les violències que reben les ciutadanes en els seus drets sexuals i reproductius, així com les repressions per part de l’estat andorrà.

En el segon capítol tenim a una conversadora diagnosticada amb trastorn bipolar que ve a trencar el seu silenci i visibilitzar la seva experiència neurodivergent.

En el darrer capítol publicat, tenim a l’Annaïs i en Jordi conversant sobre les vivències en espais assemblearis, tot el que ressona en l’àmbit personal quan militem, quines violències hem exercit/patit… i tot el que ens queda per desenredar plegades.

De cara a l’any vinent hi ha agendades noves gravacions, com sempre, visibilitzant i trencant el silenci de la pròpia experiència en primera persona! Conversarem sobre trastorn bipolar i creativitat en primera persona amb una artista que pinta quadres, sobre la interrupció voluntària de l’embaràs i els seus tabús i estigmes, la presentació del fanzine contra les ONG’s “Esto es una milONGa”, menstruadores al llarg de la història, no maternitat: quin espai ocupem?, relacions no monògames en entorns rurals, feminisme i ruralitat i molt més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *