Projecte Aprenentatge i Servei a la Isidreta

En els darrers anys diversos instituts de la zona ens han contactat per fer el servei d’Aprenentatge i Servei de l’ESO. Es tracta d’un projecte en el qual els estudiants han de triar una entitat social del barri i col·laborar-hi per crear xarxa, comunitat i barri. És una iniciativa que encaixa molt bé amb la Isidreta Ràdio.

Aquest curs 2022-2023 dos instituts han vingut a la ràdio a fer el seu projecte d’Aprenentatge i Servei (APS) amb nosaltres. D’una banda els alumnes de l’Institut Joncar que han estat treballant en diferents pòdcasts sobre la música que escolten els joves del barri. Aquí teniu algunes imatges de la seva participació a la Isidreta Ràdio.

I aquí els enllaços perquè escolteu el resultat d’aquests tres pòdcasts!

De l’altra, un grupet d’alumnes de 4t d’ESO de l’escola Jesuïtes del Clot han fet el projecte d’APS amb diferents usuaris del Casal per comparar els gustos musicals d’aquesta generació i les generacions més joves.

Aquí podeu escoltar la seva càpsula radiofònica!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *