Rebem a la Isidreta el projecte Dones Amunt!

Per tancar la temporada hem rebut a l’estudi de la Isidreta Ràdio la visita de la Susana, la Cristina, la Soraya i la Jessica. Són part de les 15 participants del projecte Dones Amunt! Una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona que durant 3 anys ha reunit dones per ajudar-les a empoderar-se i a millorar la seva qualitat de vida. Es tracta de dones en situació de vulnerabilitat per factors com l’origen, l’edat, la formació l’habitatge, els recursos econòmics entre d’altres.

Ens ha visitat com a tancament de projecte el grup que s’ha reunit aquest any al barri de La Verneda i La Pau. El grup ha fet reunions setmanals durant dues hores en les quals han tingut sessions reflexives, participatives i experimentals que han estat guiades per dues treballadores.

Les participants del projecte Dones Amunt! a la Isidreta Ràdio

El pòdcast que ens han preparat tracta sobre l’atenció pública i privada en l’àmbit sanitari que reben les dones. Experiències desagradables, d’altres més esperançadores i consells per afrontar situacions complicades de desigualtat. Tot això combinat amb música molt ben seleccionada per acompanyar les seves paraules i frases per pensar.

Si voleu descobrir més sobre el seu projecte i sobre el contingut del programa radiofònic que han fet no dubteu a clicar al següent enllaç i escoltar tot el que ens han explicat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *