Un nou grup del Projecte Amunt! ens fa reflexionar

En aquesta quarta temporada ens ha visitat dos grups del Projecte Amunt! de l’Ajuntament de Barcelona una iniciativa que impulsa l’acció comunitària a diferents barris de Barcelona. En aquest segon cas ha vingut un grup amb moltes inquietuds es troben els divendres al Casal de barri de la Pau per tal de compartir i conèixer millor el nostre territori.

El grup de La Pau del Projecte Amunt!

En aquest pòdcast, parlen de productes artístics que els han influenciat al llarg de la vida i ho barregen tot amb música, literatura, cinema… i es pregunten: Què faríem sense l’art a les nostres vides?

Així responen ells: “l’art ens connecta amb els altres, ens fa viure més intensament, ens fa reflexionar… Nosaltres ho tenim clar: no podríem viure sense!”. Descobreix totes les seves reflexions i agafa llibreta i bolígraf perquè et faràs un fart d’anotar recomanacions de llibres i pel·lícules!

Escolta-ho clicant al següent enllaç:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *