Entrevistem a un escriptor del barri

Al programa Freqüència Immodulada han entrevistat l’escriptor Josep Rodríguez i Ferrer, per tal de presentar la seva nova novel·la Mentre el cel no ens reclami, segona part de la que va escriure el 2021 anomenada Mentre durin les espelmes. Aquest veí és llicenciat en Filologia Catalana i Filologia Romànica per la Universitat de Barcelona i ensenya llengua i literatura catalanes a secundària.

Tant la seva primera novel·la com la segona estan influenciades per la cultura japonesa. Són dos novel·les plagades de referències al manga, la fantasia i la ciència-ficció. Si voleu saber més, escolteu el programa: https://www.ivoox.com/4×30-frequencia-immodulada-num-129-19-5-2023-audios-mp3_rf_108586428_1.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *