El Projecte Amunt! a la ràdio

Des de finals de l’any 2022 que un grup de persones residents al districte de Sant Martí ens trobem setmanalment durant dues hores en diferents llocs del territori. El nostre equipament de referència és el Casal de Poblenou, allà ens anem coneixent, determinem quins interessos compartim i generem accions conjuntes que sorgeixen del mateix grup. Al mateix temps,
inspeccionem recursos i projectes existents al territori que tinguin una mirada comunitària i dels quals puguem formar-hi part. A vegades, també fem sortides sociolúdiques més enllà del nostre districte.

Les persones que formem part d’aquest grup ens hem conegut arran del Projecte Amunt!, un projecte d’acció comunitària de l’Ajuntament de Barcelona adreçat a persones perceptores de l’Ingrés Mínim Vital i amb què es promou, entre altres coses, la vinculació de les participants en la comunitat. Del grup va sorgir l’interès per fer un Pòdcast i buscant un espai on gravar-lo ens vam topar amb La Isidreta Ràdio. De seguida ens va sorprendre la predisposició de l’equip en facilitar-nos la realització del nostre primer Pòdcast i participar així en la ràdio comunitària de Ca l’Isidret.
Després d’una primera visita a la ràdio per conèixer l’espai i els recursos tècnics que disposàvem, vàrem preparar el nostre Pòdcast mitjançant un procés participatiu i assembleari i finalment el 20 de març vam poder fer realitat la seva gravació!

Compartim amb vosaltres aquí l’enllaç al Pòdcast. Desitgem que gaudiu tant com nosaltres hem gaudit realitzant-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *