El programa “Xerrades” celebra el dia mundial de la ràdio

El 13 de febrer és un dia marcat en vermell al calendari dels radiofònics. I és que es commemora el dia mundial de la ràdio.

A la Isidreta Ràdio, enguany, volem centrar la celebració donant les gràcies als voluntaris que fan els programes i omplen la ràdio de música, cultura, literatura, història, humor i entreteniment. Però tampoc ens oblidem dels oients que ens donen ànims per continuar apassionant-nos per la ràdio.

Feliç dia de la ràdio a tots els programes que tenim en actiu: “Xerrades”, “De lobas”, “Sant Martí amb veu de dona”, “Converses de barri”, “96 TRIPS”, “En directo”, “Ara o Mai”, “La classe dels dofins”, “Freqüència Immodulada” i “La Isidreta entre letras”.

Una d’aquestes persones que no s’atura mai de fer ràdio i de xerrar és la Conchi Far. Ella ens ha preparat un programa especial per celebrar el dia mundial de la ràdio. Ho ha fet de la mà de l’analista de cinema Antonio Galindo.

Al programa, que adjuntem aquí sota, trobareu 20 minuts del programa “Xerrades” comentant diferents pel·lícules on la ràdio és protagonista.

En total són nou pel·lícules, des d”Historias de la radio” fins a “Good morning, Vietnam” i d’altres de clàssiques amb Woody Allen fins a les ràdios pirates.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *