Los buenos, los feos y los malos més macos

Buenos, feos y malos” ens han enviat una carta molt especial. Marxen de La Isidreta Ràdio, però els podreu continuar escoltant a Ivoox i a Spotify. Un adjuntem la carta:

Fa tres anys, tres persones, que en aquell moment no es coneixien de res, van decidir entre tupper i tupper a l’oficina provar de fer un PÒDCAST.
Els inicis sempre són feixucs, graves amb el que pots, el so és nefast, però és divertit. Ens ho passàvem molt bé, és igual que t’escolti només la teva família. Un temps després semblava que a la gent li agradava el que fem, et pregunten, riuen del que dius i sobretot els sembla interessant. Ni que sigui per una persona ja val la pena.

Som persones molt diferents entre nosaltres, ens portem deu anys entre José Ramon i jo (Xavi), José Francisco és el que queda enmig i fa de nexe generacional. Els nostres interessos absolutament diferents són els que fan que el nostre pòdcast i la nostra relació com amics funcioni. Sé que sona estrany, però en el nostre cas és així.
Al cap d’un temps de fer episodis, José Francisco ens va explicar que a prop de casa seva hi havia un centre cívic que tenia una ràdio, UNA RÀDIO! Jo personalment no m’ho creia molt, però va anar a preguntar si podríem gravar allà i a partir d’aquí tot canvia de cop.
Ca l’Isidret és un centre cívic per tothom. Un equipament públic del qual qualsevol persona pot fer ús i gaudir de les seves instal·lacions. Quan vam preguntar ens van oferir gravar a la ràdio sense cap mena de problema i per nosaltres, en canvi, va ser espectacular. La qualitat d’aquell petit pòdcast que fèiem entre amics, gràcies als mitjans que ofereix La Isidretra Ràdio, gràcies a la petita família de podcàsters que no dubten a ajudar en el que sigui, gràcies a trobar-te còmode i formar part d’un col·lectiu, de cop es va convertir en una cosa que escolten 5000 persones cada episodi.
Esperem que La Isidreta Ràdio funcioni com ho ha fet fins ara en el futur, fomentant la cultura radiofònica i, sobretot, ajudant a la gent que, com nosaltres, un dia vam decidir provar de fer ràdio.
Moltes gràcies a tots.

Nosaltres també volem donar les GRÀCIES a aquest trio tan guapo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *