Ritual de llum, pels nostres éssers estimats

Des de l’Associació per a l’Acompanyament al Final de la Vida (Hospice.cat) us convidem a assistir a una doble sessió el dia 21 de desembre de 2022 a partir de les 17 h a l’Espai Perequartu de Can Ricart, c/Emilia Coranty 5-9, cantonada Marroc.
Primer farem Tertúlia sobre què és un Hospice. Aclarirem dubtes, curiositats i ganes de saber-ne més sobre el que és un hospice: què s’hi fa, què podem fer i què farem. Serà a partir de les 17 h de dimecres.
Més tard continuarem amb el Ritual de llum, obert a tota persona, família i grup interessats a gaudir d’aquest acte comunitari de record dels éssers estimats que han marxat. Serà a partir de les 19 h de dimecres.
La idea d’aquest ritual és dedicar un espai a recordar durant aquest Nadal els éssers estimats i oferir-los un agraïment pel vincle i el llegat que ens han deixat, a més de ser un espai d’acolliment, on poder respirar, ser-hi, donar confiança, interiorització i compassió.
Caldrà que porteu una foto dels éssers estimats, una espelma…
US HI ESPEREM!
Si ens voleu informar de la vostra assistència, podeu fer-ho a Info@hospice.cat o al whatsapp 622 35 65 64
Ens acompanyeu a acompanyar?
I feu-ne difusió, si us plau!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *