Recollida solid脿ria de joguines

馃巹馃巵 Recollida solid脿ria de joguines de la Verneda. Aquest Nadal, cap infant sense regal! 馃巵馃巹

Diversos col路lectius ens hem unit per engegar una recollida solid脿ria de joguines al barri en col路laboraci贸 amb equipaments i centres d’ensenyament de la Verneda.

En un moment molt dif铆cil per moltes fam铆lies del barri per la pujada general de preus, els joves i el ve茂nat organitzat veiem imprescindible articular la solidaritat en unes dates que s贸n molt dif铆cils d’assumir econ貌micament per tots els costos de menjars i regals.

Des del dilluns聽12 de desembre, una s猫rie de punts fixos (imatge a sota) serviran per recollir les donacions de joguines antigues en els seus horaris d’obertura que entregarem el dia 4 de gener a l’Associaci贸 de Ve茂ns de la Verneda Alta (Carrer Camp聽Arriassa聽99-101). Les donacions es podran fer en unes capses que col路locarem amb cartells indicant-les com a punt de recollida.

Les joguines podran ser de聽tota mena: peluixos, ninos, llibres, jocs de taula, joguines de vehicles… Amb la condici贸 d’estar en bon estat perqu猫 les pugui rebre amb dignitat un infant.

馃憠聽 Per poder聽sol路licitar聽rebre joguines durant l’entrega hem habilitat un formulari, que a part de trobar-se als cartells en format QR, podeu accedir-hi mitjan莽ant aquest enlla莽: https://docs.google.com/鈥/1FAIpQLSfqZHrjgXcCDde5ui鈥/viewform

馃憠聽 Obrim la porta a poder col路laborar tamb茅 amb la recollida: comptarem amb un grup de WhatsApp per persones volunt脿ries que vulguin ajudar a fer feina. Per accedir-hi a aquest, contacteu amb nosaltres per missatge a asse.laguarida@gmail.com i us afegirem.

Seguim聽construint聽la solidaritat de classe al barri! 鉁

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *