Recollida solidària de joguines

🎄🎁 Recollida solidària de joguines de la Verneda. Aquest Nadal, cap infant sense regal! 🎁🎄

Diversos col·lectius ens hem unit per engegar una recollida solidària de joguines al barri en col·laboració amb equipaments i centres d’ensenyament de la Verneda.

En un moment molt difícil per moltes famílies del barri per la pujada general de preus, els joves i el veïnat organitzat veiem imprescindible articular la solidaritat en unes dates que són molt difícils d’assumir econòmicament per tots els costos de menjars i regals.

Des del dilluns 12 de desembre, una sèrie de punts fixos (imatge a sota) serviran per recollir les donacions de joguines antigues en els seus horaris d’obertura que entregarem el dia 4 de gener a l’Associació de Veïns de la Verneda Alta (Carrer Camp Arriassa 99-101). Les donacions es podran fer en unes capses que col·locarem amb cartells indicant-les com a punt de recollida.

Les joguines podran ser de tota mena: peluixos, ninos, llibres, jocs de taula, joguines de vehicles… Amb la condició d’estar en bon estat perquè les pugui rebre amb dignitat un infant.

👉  Per poder sol·licitar rebre joguines durant l’entrega hem habilitat un formulari, que a part de trobar-se als cartells en format QR, podeu accedir-hi mitjançant aquest enllaç: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfqZHrjgXcCDde5ui…/viewform

👉  Obrim la porta a poder col·laborar també amb la recollida: comptarem amb un grup de WhatsApp per persones voluntàries que vulguin ajudar a fer feina. Per accedir-hi a aquest, contacteu amb nosaltres per missatge a asse.laguarida@gmail.com i us afegirem.

Seguim construint la solidaritat de classe al barri! ✊

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *