Què coneixes de Juli Cèsar?

Ja tenim aquí un nou episodi de Buenos, feos y malos, aquesta vegada amb una de les figures més importants de la història de la humanitat.

Qui no ha sentit parlar en alguna ocasió del gran Juli Cèsar? Qui no ho ha estudiat en els seus dies de col·legi? Qui no ha vist una pel·lícula de romans o ha llegit un còmic d’Astèrix i Obèlix?

Quan es parla de l’imperi romà és gairebé impossible no fer referència a aquest personatge, perquè no només va influir notablement en la història de la nostra civilització amb un llegat polític, militar i cultural enorme, sinó que també ha estat model d’estudi al llarg dels segles pels seus èxits. Gaius Julius Caesar va ser un general romà, estadista, cònsol i un notable autor de prosa llatina que va exercir un paper fonamental en els esdeveniments que van portar a la desaparició de la República Romana i al sorgiment de l’Imperi.

En aquest podcast han tractat la primera part de la seva vida, el seu ascens polític, una cursa plena de dificultats i enemics disposats a posar fi a Cèsar. Una història plena de pactes, aliances, traïcions i jugades mestres que us permetran arribar al capdamunt del seu cursus honorum.

Escolta’l a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *