Sant Jordi amb la Isidreta Ràdio

La Diada de Sant Jordi és molt especial pels amants de la lectura, però també pels catalans en general. És un dia ple d’històries literàries i romàntiques i la Isidreta Ràdio ens encanta explicar històries de tot tipus.

Una de les persones que més històries recull al llarg de l’any és la Conxi Far al seu programa Xerrades per aquest motiu des de la ràdio li vam demanar col·laborar amb la programació especial. D’aquesta manera vam elaborar una jornada d’entrevistes a escriptors i escriptores rellevants del panorama català com Xavier Rigall, Jordi Mata o Judith Díaz.

A banda de la marató d’entrevistes durant la jornada, l’estudi de la Isidreta Ràdio al Casal Ca l’Isidret va acollir la tertúlia literària amb l’escriptor Guillem Nicolàs Larruy on s’hi va parlar sobre el procés d’escriptura, edició i publicació d’un llibre. Aquí sota podràs recuperar l’emissió en directe per Youtube i el programa publicat a l’Ivoox.

No podem tancar l’entrada de Sant Jordi sense fer una menció al capítol especial de La Isidreta Entre Letras. Aquest programa coordinat per la Núria Riera està especialitzat en escriptura i literatura i al mes d’abril va dedicar l’episodi a Sant Jordi, els Jocs Florals i va comptar amb un recital de poesia i contes. Fes clic al play per escoltar-lo!

Així com tampoc ens oblidem que Sant Martí amb veu de Dona, el programa feminista de la Júlia Lopez, també va dedicar el seu programa del mes d’abril a Sant Jordi. Com no podia ser d’altra manera un programa en clau feminista amb entrevistes a escriptores com Miriam Gimenez i Susana Sosa Villafañe i amb una sorpresa: la conversa amb una jove promesa de l’escriptura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *