La Isidreta celebra el 8M durant tot el mes

Gran part dels programes de la Isidreta Ràdio han participat en la creació d’una programació especial per a commemorar el dia de la dona. El tret de sortida a aquesta graella de programes especials ha estat amb una petita prèvia del que estava previst que fos la programació especial a càrrec de la Fàtima Ortí i amb col·laboració de la Conxi Far que ens explica l’origen del 8M.

Doncs dit i fet, durant el mes de març, a la Isidreta Ràdio, tothom qui va voler va poder aportar el seu granet de sorra per lluitar, visibilitzar i reivindicar la dona en la societat actual. A més, vam canviar el color vermell de la Isidreta pel lila de la dona i vam inundar les xarxes socials amb un nou logo i unes imatges per representar cada temàtica i col·laboració de la càpsula del dia.

Per exemple, des del programa Xerrades la Conxi Far ens va preparar diferents entrevistes amb polítiques, escriptores i sobre la situació de la dona al cinema, entre d’altres.

Els joves i infants tenen molt a dir en la lluita contra les desigualtats entre homes i dones i, vam tenir diversos instituts que van col·laborar amb nosaltres per donar més visibilitat a la tasca que van realitzar durant aquella setmana del 8M. L’institut Quatre Cantons va preparar breus càpsules per transportar-nos al passat amb dones rellevants de la història. Per altra banda, des de l’institut Bonanova van organitzar diferents pòdcasts amb temes de feminisme i joventut.

La Júlia Lopez ens va elaborar un programa especial de Sant Martí amb veu de dona amb la col·laboració de l’Ana Santillan i la Sílvia Fornells per traslladar-nos reflexions, activitats i emocions en un dia tan especial per aquest programa com és el dia de la dona.

La Isidreta Entre Letras, amb la Núria Riera al capdavant, va dur a terme un programa dedicat a homenatjar dones escriptores per commemorar el dia de la dona en clau literària, tal com toca al seu programa.

També, la Fàtima Ortí, des de la coordinació de la ràdio va participar de la programació especial amb l’aportació de càpsules sobre el maltractament psicològic, les dones i la ràdio o les dones dins del món casteller.

Amb tot aquest recull i material did`actic, reflexiu i combatiu la Isidreta Ràdio va estar immersa un mes en destacar la dona en la vida política, educativa, social i històrica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *