Presentem la nova temporada

El nou curs sempre porta sorpreses i des de la Isidreta Ràdio no podíem quedar-nos al marge. Així que us ensenyem noves propostes, nous programes, projectes i reptes de futur, a més de tot allò que ja coneixeu de la nostra ràdio de barri. Així és la nova i segona temporada de la Isidreta Ràdio: nous continguts i noves il·lusions explicats de primera mà pels presentadors dels programes.

Buenos, feos y malos, En Directo, La Sobretaula, Freqüència Immodulada, Programa Espinalt i Sant Martí amb veu de dona és tot allò que es manté ben viu en aquesta segona temporada i que ja és conegut per a les vostres orelles. Afortunadament, això no és tot i aquesta segona temporada prenen força altres programes com: El Presente Es Hosteleria i Cases d’Algú. Dues propostes que se sumen a la graella habitual de la Isidreta Ràdio i que tenen molt a dir en clau de gènere, denúncia social i temes d’actualitat.

Tots els detalls es troben al programa especial conduït pel Joan i la Fàtima al qual es desvetllen totes les novetats de la segona temporada. No us ho perdeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *