Celebrem els 100 anys de ràdio a Catalunya!

Amb motiu del “Dia Mundial de la Ràdio” i amb el centenari de la primera emissió de ràdio a Catalunya a les esquenes, La Isidreta ha preparat un programa especial, fet pel Xavi Miras, l’Enric i en Mohammed, per repassar a nivell personal, records que de la ràdio del passat, del present i reptes pel futur.

A l’especial hi ha fragments històrics de programes de les ràdios comercials així com d’alguns emesos per “La Isidreta”, com el “Freqüència Immodulada”. A més, també hi hem afegit parts de programes que s’estan “fabricant”, com “Una Voz al Mundo” (amb l’Eva i l’Enric) i un altre en projecte, a punt de veure la llum, en el que participarà en Mohammed.

En definitiva, una conversa relaxada i tranquil·la en què els records de la ràdio també són part de les nostres vides.

Com sempre, però avui més que mai: Visca la Isidreta Ràdio! Visca el Dia Mundial de la Ràdio i Visca la Ràdio!

Pots escoltar l’especial aquí:

Però això no és tot. El dia mundial de la ràdio també el vam celebrar amb una píndola de cinc minuts que ens va preparar la companya Laia Carpio sobre la ràdio local i, en especial, del paper que té al barri un projecte com la Isidreta Ràdio. Aquí la pots gaudir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *