La Lloll és molta Lloll

“FREQÜÈNCIA IMMODULADA” és un programa de “La Isidreta Ràdio” des del 15 de novembre de 2019.

El nostre únic objectiu és entretenir i comunicar, alhora que divertir-nos, fent quelcom que ens agrada molt: Ràdio, ni més, ni menys…

I des de fa molt de temps i en diferents etapes, hi ha una persona a qui li agrairem el seu suport i la seva fidelitat, quan l’hem necessitat. Durant els moments més durs de la pandèmia, el FREQÜÈNCIA IMMODULADA no va deixar d’emetre’s, fins i tot amb programes enregistrats des de casa.

I ella ha estat sempre al nostre costat, concedint-nos entrevistes i fins i tot, participant en la creació de vídeos i jingles del programa. Però, a banda de ser una gran professional, és millor persona.

Ara podem dir que la LLOLL BERTRAN s’ha “mullat” un cop més per nosaltres i s’ha posat la samarreta del programa, per demostrar que la nostra força no entén d’audiències ni tecnologies, sinó de persones.

Per això, la vida sempre és una mica més feliç amb FREQÜÈNCIA IMMODULADA… aquí, a La Isidreta Ràdio! Escolta’ns i sabràs el que és bo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *