Petita crònica d’un gran aniversari

Aquest dissabte 21 de gener, un grupet ben maco es vam trobar al casal Ca l’Isidret per celebrar el tercer aniversari de la BdC (Bibioteca de les coses).

Va ser un matí de feina i, sobretot, de festa!

A la trobada es va apostar per repetir una Jornada Comunitària on es van treure la major part de les eines del catàleg per fer-hi un manteniment a fons: treure òxid dels martells, maça i paletes, muntar una serra de biaix per comprovar el seu estat i reforçar la seva caixa. També es va netejar serres de vaivé i revisar els jocs d’eines i l’estoig de claus.

D’aquesta manera a més de col·laborar amb una iniciativa sostenible com la Biblioteca de les Coses també s’aprenen un munt de coses noves. I el dissabte encara va ser una millor oportunitat perquè hi va haver participació de gent amb voluntat de donar un cop de mà i compartir.

Hi va haver molts riures i un concurs amb premis sorpresa. Les guanyadores van demostrar un alt coneixement del projecte!

Des de la Biblioteca de les Coses, han agraït “de tot cor a totes les persones que durant aquests tres anys han posat el seu granet de sorra per mantenir viu aquest espai comunitari”. I és que, recordem, aquest projecte permet usar objectes sense haver-los de comprar.

Com no podia ser d’altra manera, des de la Isidreta Ràdio us fem arribar una forta abraçada i us desitgem per molts anys més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *