“Ressonàncies” de l’Espai Avinyó fa parada a la Isidreta Ràdio

Des dels seus inicis, l’any 2011, l’Espai Avinyó s’ha consolidat com a referent de la programació d’activitats culturals des d’una perspectiva intercultural a Barcelona.

Cap al mes de maig es van posar en contacte amb nosaltres per continuar amb el seu projecte de podcast itinerant per les ràdios locals barcelonines. La seva idea de programa “Ressonàncies” ha anat rodant per diferents ràdios dels barris de Barcelona amb col·laboració de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i el col·lectiu Catàrsia. Es tracta d’un podcast sobre temes de joventut i interculturalitat que a la Isidreta Ràdio van centrar en el barri del Besòs.

Per fer-ho van comptar amb la participació de dues veïnes per tal de conèixer el barri i les recomanacions d’espais culturals, municipals i educatius del barri, en definitiva, una bona radiografia de tot allò que és i representa el Besòs.

A més, també van tenir a l’Isha Amar Kusar, entrenadora de l’equip de criquet femení del barri i a l’Ula Saeed, monitora al projecte CLIP del Centre Cívic Besòs, una iniciativa socioeducativa per a joves reagrupades, i que és l’actual informadora juvenil al Punt infojove del districte.

Des de la Isidreta els donem les gràcies per comptar amb nosaltres i els deixem les portes ben obertes per quan vulguin tornar a parlar amb nosaltres d’espais de joves, de propostes interculturals i de reivindicació.

Si voleu escoltar el podcast, només cal que feu clic a la capseta d’aquí sota!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *