Arriba la festa major de la Verneda i La Isidreta s’hi suma!

Aquest cap de setmana s’han celebrat les festes majors de la Verneda de Sant Martí i un dels actes s’ha dut a terme al Camí de Ca l’Isidret.

Ha estat una tarda de mostra d’algunes de les entitats i projectes que es desenvolupen al Casal Ca l’Isidret i, la Isidreta Ràdio no ha pogut faltar. Novament els membres de la ràdio comunitaria han sortit al carrer per obrir els seus micròfons a la gent del barri i del districte.

La Isidreta Ràdio a la festa major de La Verneda de Sant Martí. Foto: Isidreta Ràdio

Gairebé una hora de programa amb breus explicacions de projectes com VilaVeïna, Menjador Solidari Gregal, La caseta amb Rodes, entre d’altres, han passat per la paradeta de la Isidreta Ràdio per donar a conèixer la seva tasca al barri. A més, ens ha acompanyat en Jaume Baena, conductor del programa musical “Els entusiasmats” que ha amenitzat la tarda amb molta i variada música.

Si vols saber tots els detalls d’aquestes i moltes altres iniciatives del barri fes click al play i escolta el programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *